| Innocentgirllove a întrebat:

am stat langa o persoana care are pojar 4 zile in urma cu o saptamana jumate iar eu nu am avut niciodata.Mai e vreo sansa sa iau si eu? ca deja au trecut multe zile de atunci.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| WannaMore a răspuns:

Da! virusii ce provoaca pojarul, ca si la rubeola(eu acum am rubeola, e ingrozitor) actioneaza timp de 4, 7, 14 zile(sau mai mult, cine are ghinion) inainte sa se vada primele simptome ale bolii. dar e mai bine sa iei acum, ca trece cam intr-o saptamana, cine are noroc, sau chiar mai mult.virusul se transmite si daca ai stat langa careva care are pojar, dar mai ales prin saliva, adica daca ai baut dupa persoana aia din acelasi recipient sigur vei lua.bafta!(eu deja sunt pline de pete de ieri si nu am sanse sa ma duc la scoala asa curand, dar eu am rubeola):*

4 răspunsuri:
| Auras95 a răspuns:

Si eu am stat langa o pers o saptamana, si nu am nimic crede-ma ca nu vei avea pojar

| IuLyAnBoSsS a răspuns:

Daca ea nu o avut e posibil sa iei ca pojarul se ia. Acuma depinde si de organism.

| BlaaBlaa a răspuns:

Daca acum nu ai, pana la urma o sa ai, si daca nu l-ai avut de cand ai fost mica o sa fie mult mai dureros, de ex matusa mea are 33 de ani si a avu pentru a 2 oara, acum depinde de imunitatea fiecaruia dar la un moment dat o sa ai si tu

| Bianca0007 a răspuns:

Este posibil. Totus ai putea sa faci o vizita la doctor ca sa fii sigura.