| MeAndMe1000 a întrebat:

am tot sarit coarca in ultima vreme, cate 300 sarituri pe zi, am tinut-o tot asa timp de 3 zile, pana cand am facut febra musculara la picioare, chiar si asa, tot nu m-am lasat, am mai sarit coarda in fiecare zi.Acum mi-a trecut febra si ma doare in partea stanga sub piept cand sar. Ce ar trebui sa fac ca sa nu ma mai doara?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anonim_1705 a răspuns:

Sa te odihnesti cel putin vreo 5 zile... fara a depune efort fizic, sa lasi muschii sa se linisteasaca. si intr-o parte te doare tot de la prea multe sarituri. trebuie s-o iai mai incet... incepi cu 20 de sarituri si mai pe urma maresti numarul, nu asa brusc

succes happywinking

1 răspuns:
| AnnaDee a răspuns:

Inceteaza cu saritul laughing Cel putin o saptamana. Fa mai putin efort, e din cauza efortului. Relaxeazate, ia o pauza.