anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am tras aer dintr-o data și m-am înecat. Tuseam și nu puteam sa ma opresc. Din ce cauza poate fii aia? Adică cum sa zic povesteam și dintr-o data am început sa tușesc și nu ma puteam opri simțeam ca nu ma puteam opri. Nu stiu cum sa explic senzația.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Caro34 a răspuns:

In timp ce vorbim ar trebui sa facem si pauze in care sa inspiram si sa expiram fiindca cutia noastra toracica are nevoie de aceste exercitii. Apoi acolo mai ramane putin aer, care trebuie mereu improspatat, sangele trebuie oxigenat, inima trebuie sa pulseze, sistole, diastole, deci daca povestesti ceva trist, de ex., asta se va simti pana in interiorul tau cel mai profund; la fel si pentru alte sentimente. Stai intr-o pozitie corecta, favorizatoare organelor sa functioneze, respira normal, profund, bea lichide in timpul povestirii ca sa nu ti se usuce buzele si ca sa faci si pauze scurte, relaxeaza-te intr-o pozitie comoda si savureaza din cand in cand cate o bomboana cu menta; ea iti va reimprospata respiratia si va elibera caile respiratorii in asa fel incat vei primi aer suficient. Numai bine!

| lilith16 a răspuns:

Asta păţeşte oricine, am păţit ieri, nu e nimic grav, dmne te sperii dintr-o prostie.

Răspuns utilizator avertizat