| Djadja20E8 a întrebat:

Am tras de cateva ori din țigara dar inca nu am nimic,nu fumez,doar am probat gen, as vrea sa stiu, daca mai cresc! Dau funda

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Ha,ha! Cred ca am fi fost aproape toti fumatorii de pe Pamantul asta, cu inaltimea sub un metru, daca ar fi stagnat inaltimea din cauza asta.
Ai sa cresti, bă, ai sa cresti! In inaltime sigur, nu stiu iq-ul.

| Djadja20E8 explică (pentru darrio2007):

Nu stiu sper! Mersi pentru raspuns dar mi se pare ca de cand am tot tras asa nu mai cresc ..Tot ce pot spera (ai funda)

| darrio2007 a răspuns (pentru Djadja20E8):

Vei creste, stai linistit.

| Adry05 a răspuns:

Nu-ti influențează cu nimic alea 2-3 fumuri creșterea rolling on the floor

| Lov3Boy a răspuns:

Vad ca cei care spun ca 2-3 tigari nu te influenteaza cu nimic sunt mai destepti decat o nuca..., pai unii dezvolta cancer si alte boli pulmonare doar inhaland fumul altora de pe strada.Depinde de noroc, vezi mai fumeaza poate ai noroc sa castigi niste boli

| BogdanDavidZ a răspuns (pentru Lov3Boy):

Pe cine ai vazut tu ma sa faca cancer de la 1 tigara? Faci cancer de la fumul de pe strada dar inhalezi de 100 de ori mai mult fum si nu il inhalezi doar o data. Cancer nu se face doar ca ai fumat o tigara, se face in timp.Nu stiu cum poti sa scoti asemenea prostii pe gura

| Lov3Boy a răspuns (pentru BogdanDavidZ):

Mr Einstein, fumul inhalat de pe strada este de 11x ori mai daunator decat daca fumezi tu, pentru ca inhalezi si microbii acelei persoane..care pentru ea nu sunt daunatori, dar pentru corpul tau da. lmao laughing, daca te ai informa putin, ai stii ca in fiecare zi celulele canceroase apar la noi in organism de fiecare data cand ne enervam dar corpul le vindeca nu le elimina, cancer se face atunci cand corpul nu mai poate tine pasul cu celulele canceroase...

| BogdanDavidZ a răspuns:

Nu are treaba, 2-3 fumuri nu te afecteaza cu absolut nimic.Vezi doar sa nu te apuci de fumat