Mie imi seamana mai degraba a sponiloza cervicala...chestie de care sufar si eu si ma afecteaza mai ales la schimbarile meteo. eu folosesc flamexin pliculete care nu sunt atat de agresive ca si ketonalul pentru stomac in plus au si efect mai de durata (24h) si se da fara reteta! incearca-l ca se poate sa-ti fie de folos! mult noroc iti doresc!
Si eu sufar de acelasi lucru, ma bate gandul sa fac sedinte cu Bioptron(un aparat cu lumina polarizanta, sau ceva asemanator), am auzit ca se trateaza asa ceva cu el, si eu credeam ca am nevralgie dar tind sa cred acum ca e spondiloza cervicala ca nu mi-a gasit nimic la Rmn
Cum doamne iartă-mă să fii doctor și să tot il ții in pastile pe pacient fară efecte pozitive de lungă durată...
mă și eu pățesc ca de la curent să ma doară capul la fel și de la aerul condiționat. dar imi trece. probabil că te-a luat de la curent și mai aveai un virus care trebuia puțin mișcat s-a invit curentul.și acum iși face de cap el. Totuși mai încearcă la medici. că aici s-ar putea să ți se dea răspunsuri dar nu eficiente! Să auzim numai de bine!