Nu, in nici un caz. Pana la 6 ore de intarziere nu e absolut nici un risc, apoi pana la 12 ore exista un risc minim, neglijabil. Nu lua alte pastile, nu te ingrijora. Nu e absolut nici o problema.
Nu e nici o prb. stai linistita. dar ai grija sa nu intarzii mai mult de o zi pentru ca pe urma poti avea niste dereglari hormonale. kiss u
Nu e nici o prb. stai linistita. dar ai grija sa nu intarzii mai mult de o zi pt k pe urma poti avea niste dereglari hormonale. kiss u
Posib exsta absolut intotdeauna, p tk natura vrea cat mai multi puiuti! DECE doar pastile? Numai de sarcina te feresti? De boli nu ai auzit? Candida, herpesi, HPV, sifilis, HIV >>> SIDA, etc... Se poate si muri dintr-o boala de asta! Placerea lui conteaza mai mult decat Sanatatea si Viitorul tau? decat Snatatea ta de viitoare Mama? FOLOSITI MEREU PREZERVATIVUL!>>>...
Nu este nici o problema! stai linistita, mai rau era daca iti aduceai aminte maine ca nu ai luat azi...nu ai nici un risc sa ramai insarcinata! risc sa ramai insarcinata este dupa 12 ore si nici atunci daca te adresezi imediat medicului ginecolog care iti prescrie o pilula care acopere cele 12ore...in principiu sati linistita!
2 ore parca e o limita acceptata... Totusi foloseste o metoda de protectie suplimentara o perioada daca ai un prieten stabil de peste 1 an si pastilele le iei tot cam de pe atunci.
Nu exista posibilitatea astacel putin mie mi s-a intamplat de atatea ori si nu am avut problema
Buna, am si eu o intrebare, iau marvelon de ceva timp, sambata am inceput o folie noua, undeva in jurul pranzului, insa duminica si luni am uitat sa iau pastilele. Sa iau astazi (marti) 2 pastile si maine 2 pastile? Nu as vrea sa intrerup si pana ajung la medic. Astept un raspuns rapid, va multumesc
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: