| creata a întrebat:

BUNA, AM UITAT SA IAU SI EU PASTILA(ANTICONCEPTIONALE)TREBUIA SA O IAU LA ORA 16 SI AM UITAT DE FAPT ERAM PRIN ORAS SI NU AM AJUNS LA TIMP ACASA SI AM LUAT PASTILA LA ORA 18.AM INTARZIAT 2 ORE. EXISTA POSIBILITATEA SA RAMAN GRAVIDA.VA ROG SAMI RAS SI MIE LA INTREBARE.MULTUMESC

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, in nici un caz. Pana la 6 ore de intarziere nu e absolut nici un risc, apoi pana la 12 ore exista un risc minim, neglijabil. Nu lua alte pastile, nu te ingrijora. Nu e absolut nici o problema.

13 răspunsuri:
| claudiarebecca a răspuns:

Nu e nici o prb. stai linistita. dar ai grija sa nu intarzii mai mult de o zi pentru ca pe urma poti avea niste dereglari hormonale. kiss u

| claudiarebecca a răspuns:

Nu e nici o prb. stai linistita. dar ai grija sa nu intarzii mai mult de o zi pt k pe urma poti avea niste dereglari hormonale. kiss u

| cribus a răspuns:

Nu e...

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Posib exsta absolut intotdeauna, p tk natura vrea cat mai multi puiuti! DECE doar pastile? Numai de sarcina te feresti? De boli nu ai auzit? Candida, herpesi, HPV, sifilis, HIV >>> SIDA, etc... Se poate si muri dintr-o boala de asta! Placerea lui conteaza mai mult decat Sanatatea si Viitorul tau? decat Snatatea ta de viitoare Mama? FOLOSITI MEREU PREZERVATIVUL!>>>...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este nici o problema! stai linistita, mai rau era daca iti aduceai aminte maine ca nu ai luat azi...nu ai nici un risc sa ramai insarcinata! risc sa ramai insarcinata este dupa 12 ore si nici atunci daca te adresezi imediat medicului ginecolog care iti prescrie o pilula care acopere cele 12ore...in principiu sati linistita!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuia sa mergi la farmacie si exista un medicament care isi face efectul in primele 24 ore de sex si nu mai stateai ca pe ace

| sti a răspuns:

Doar daca ai facut sex intre 16 si 18 happy

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

2 ore parca e o limita acceptata... Totusi foloseste o metoda de protectie suplimentara o perioada daca ai un prieten stabil de peste 1 an si pastilele le iei tot cam de pe atunci.

| ele30 a răspuns:

Nu exista posibilitatea astacel putin mie mi s-a intamplat de atatea ori si nu am avut problema

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, am si eu o intrebare, iau marvelon de ceva timp, sambata am inceput o folie noua, undeva in jurul pranzului, insa duminica si luni am uitat sa iau pastilele. Sa iau astazi (marti) 2 pastile si maine 2 pastile? Nu as vrea sa intrerup si pana ajung la medic. Astept un raspuns rapid, va multumesc

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e nici o problema si daca intarzi 5 ore dar sa nu se intample des daca s-a intamplat o data de doua ori nu ramai nici insarcinata si esti protejata in continuare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca ai luat-o in aceeasi zi, nu este pb ca ai intarziat 2 ore

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne fereste ce intrebare... tu niciodata nu ai citit prospectul acelor pilule, cum sa ramai gravida daca ai uitat-o 2 ore?