Da, si bebe meu pocneste din toate incheieturile.
Oasele sunt flexibile la varsta lor. Acum depinde cat de tare s-a indoit, eu stiu, a plans? o doarte daca ii atingi spatele? sta in fund la fel de mult ca inainte sau o jeneaza spatele?
Daca doctorul a spus ca e ok, inseamna ca e ok.
Urmareste si tu pe parcursul zilelor, daca doarme la fel de mult si pe spate si pe fata, si daca o jeneaza cand o atingi pe spate, sau etc. Al meu nu si-a rupt nimic pana acum )
Se comportă la fel ca înainte, sta bine in fund, merge...in momentul ăla eu am izbucnit în plâns și țipat si el se sperie și începu si el să plângă dar nu stiu dacă de durere sau de sperietura, dr imi zise ca daca era de se fisura ceva plângea rău nu rezista el asa, deci nu stiu.I-as face o radiografie mâine dar parcă imi e si frică fiindca e prea mic (9 luni) Si am inteles ca nu se face la bebe asa mic?
N-ar fi indicat sa faci radiografii, dar nu m-ar mira daca te-ai duce la medicu de familie sa nu iti dea trimitere, pentru ca medicii nostri romani, asa sunt, dau ei antibiotic la copil de 6 luni, dapai trimitere la raxe x.
Daca nu plange si nu s-a schimbat nimic in rutina ei, eu zic ca nu ai de ce sa iti faci griji. Totusi urmareste daca bebe face ceva ce nu facea pana acum, sau evita sa stea in anumite pozitii, sau cum am zis mai sus, sa o masezi un pic pe spate seara inainte de somn si sa vezi daca o doare.
Daca vezi ca e ceva neinregula, mergi la doctor.
Asa e la primul copil, grija multa si nervi de otel
Mulțumesc mult pentru sfat si pentru răspunsuri, sincera sa fiu se comportă normal dar cred ca mă simte pe mine stresată si vazandu-mă pe mine așa nu știe ce să facă!
Este echivalentul atunci cand iti troznesti degetele
daca ar fi avut o problema oarecare la coloana, urla de chemai salvarea
in plus copii, pana la nustiuce varsta au toate oasele moi, adica elastice, si se rup MULT mai greu decat la un adult
Mi s-a intamplat si mie cu unul dintr copiii cu care am lucrat. Am fost la pediatrie si i-au asezat osul acolo cum trebuia. Pe copil il durea foarte mult inainte se asta, dar da, cica e normal pana in 3 ani asa.
Off,sper sa nu fie cazul, văd că e ok merge stă în fund are comportamentul normal la fel ca si înainte dar sunt foooarte îngrijorată! I.as face o radiografie mâine dar am înțeles că nu se face la bebe asa mic?