| emima a întrebat:

am un bebelus de 2 luni jumate si cam face caca moale si verde e ceva normal? am fost in seara in seara asta la doktoru si mi-a zis ca e ceva normal oare chiar e nu pre ma multumit raspunsul dat de dna doktor

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Sursa: http://www.copilul.ro/......a1917.html
Scaunul verzui

In scutecul bebelusului tau isi poate face aparitia si scaunul verzui si te poti gasi in ipostaza de a te intreba „de ce?". Exista mai multe cauze ale acestui si cele mai multe nu sunt motive de ingrijorare, dar iata cateva variante posibile:

- Lapte praf cu continut crescut de fier. Unii copii care sunt hraniti cu lapte praf pot avea scaun verzui din cauza fierului continut de laptele praf. Atata timp cat micutul tau este fericit si nu pare sa aiba probleme cu constipatia, nu ai de ce sa-ti faci griji.

- Icter. Un copil care are icter poate avea scaune inchise la culoare sau verzui. Acest simptom trece de obicei imediat dupa terminarea sedintelor de fototerapie.
Sfatul meu este să mrgi al spitalul de pediatrie, nu la medicul de familie!
Sănătate multă.
Pa, pa.

4 răspunsuri:
| Edward121 a răspuns:

Aveti grija ce mananca si da este normal nu va faceti griji happy

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

La varsta asta, presupun ca il alaptezi, deci, asta este alimentatia lui exclusiva. Consistenta scaunului este data de faptul ca nu consuma alimente solide. Culoarea e posibil sa fie influentata de ceva din alimentatia TA.

| emima explică:

Il hraneam pana la alaltaieri cu milupa dar nu-l mai primeste si am fost la spitalul de pediatrie si asa mia- zis ca e normal dar oare chiar este asa

| emima explică:

Eu il hraneam cu milupa milumil dar nu-l mai prieste si de vaccinul de 2 luni nu si-a mai revenit la scaun oare chiar e normal?