| Ani4you a întrebat:

Am un canar care e batran, a fost bolnav a avut paraziti in corp si i-am luat niste medicamente dupa cateva zile am observat ca isi pierde echilibru tremura tot asta s-a intamplat acum o luna si de atunci mereu e asa e vesel mananca dar cateodata il vad cazut jos la tavita tremura si sta cu aripile deschise si cu capul intors e foarte ciudat si dupa 2 3 minute maxim e din nou vesel cum era inainte si nu mai are nimic.

Ce are? Ma puteti ajuta cu un sfat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| TheRealDaniel a răspuns:

Nu putem spune sigur ce are, ai luat acele medicamente fara sa consulti medicul veterinar? Mai bine du-l la o consultatie.

| Ani4you explică (pentru TheRealDaniel):

Am fost la o farmacie veterinara si doamna aceea care e medic veterinar mi-a spus ca sunt bune.

| TheRealDaniel a răspuns (pentru Ani4you):

Este ok, insa cainele trebuie analizat detaliat, ceea ce se poate face la o consultatie, sfatul meu este sa-l duci la consulatie, nu se poate stii niciodata exact.