| Bibyyyyyyy89 a întrebat:

Buna.
Am un chist ovarian de 2 cm, 35 ani, un copil de 8 ani.Simptome:dureri mari la menstruatie, flux mare.
Am primit tratament belara. Dupa 8 luni de tratament m-am intors la control si tot acolo e mare si mandru.
Nu mai am dureri,flux normal
Daaar ar fi trebuit sa continui si nu se mai poate.
Reactiile adverse sunt prea ingrijoratoare:am pb cu presiunea arteriala mare de la ele(de obicei sunt usor hipo),depresie, anxietate, iritabilitate.
Doamna dr a zis sa le opresc deocamdata ca imi fac rau pe alte parti. Urmatit la 3-6 luni
Ce fac intre timp? A reusit cineva cu ceva mai babesc?
Gen dieta sanatoasa, sport, suplimente(citeam de sucul de telina si extractul de mladite de zmeur)?
Multumesc pentru orice info

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Normens pentru 6 luni + asa cum ai gasit, extractul de mladite de zmeur este foarte eficient.

3 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Chistul nu dispare cu medicamente, dar poate face complicatii.
Cel mai bine ar fi de indepartat.

| Violleta2022 a răspuns:

Mancarea nesanatoasa este principala cauza a aparitiei chisturilor ovariene.
SChimbati dieta si mancati anatos, ca chisturile sa se resoarba si sa va reveniti.

| Kufu95 a răspuns:

Nu te baza niciodată pe leacuri băbești, numai un doctor te va ajuta în problema asta.