Eu zic sa nu-l storci ca sa nu se infecte, lasa-l sa se coaca di dupa.sau dupa la un medic.sigur e cos? da-ti cu spirt, nu stiu. mie imi ieseau pe fata si dadea cu pasta de dinti si mi se trageau putin...
Nu il stoarce!
NU intelegi ca daca il storci ti se face mai mare si e mai dureros? Pe langa asta nu iti mai trece.
Lasa-l asa ca ti se usuca.
Du-te la un dermatolog sa te verifice. Poate e ceva mai grav, in orice caz el iti va da un tratament.
Dar nu il stoarce!
Mai lasa-l cateva zile pana coace cum trebuie si incerci atunci sau poti incerca cu pasta de la pix(pui gaura de la pasta exact pe cos si apesi usor prin rasucire...).
Pune pe el un pic de rivanol si lasa-l asa! Nu te sfatuiesc sa-l storci, poate fi furuncul si vei avea de suferit.
Trebuie sa fie copt, asa galbuie. Du-te la dermatolog si el o sa te trateze corespunzator. Daca neaparat vrei sa-l storci pune pe el rivanol, ca sa nu se infecteze.
Buna: sunt dispus sa te ajut cu informati sau gid. dar nu pot face nimic din toate astea daca nu mi arati o poza sda ma asigur. sunt ft multe boli de piele care seamasna cu un cos nu iti pot spune pana nu vad.
Strange din dinti si roaga altul sa o faca...si mie mi s-a intamplat asa...am rezistat(de fapt ziceam "STOP" si ala nu se oprea)
Strange orice in dinti, suporta cat pot si roaga altul sa o faca...ca de nu poate tu nu ai experienta si poti ramane cu o "gaurica si mie mi s-a intamplat asa...am rezistat(de fapt ziceam "STOP" si ala nu se oprea)
Razzvan1612 întreabă: