Bună.
Sfaturi: consultă medicul de familie, analize de sânge, un ecograf abdominal, etc. și punerea unui diagnostic/tratament.
Sănătate!
Pa, pa.
Daca te simti fara vlaga, nu ai pofta de mancare, oboseala, simti disconfort in zona ficatului (se spune ca ficatul nu doare). Este bine sa iti faci niste analize.
Este bine sa iti faci analize ca sa stii sigur care este situatia. In general, medicul o sa iti dea tratamentul corespunzator starii ficatului, o sa iti zica sa tii regim ( fara prajeli, mancare grasa, etc) si o sa iti indice anumite ceaiuri bune pentru ficat. Este bine sa il tratezi din timp pana nu se agraveaza. Sanatate!
In prima faza, un NoSpa de 40, si apoi de urgenta la medic. Un stres prelungit poate avea asemenea efecte. Am patit-o si eu. Intr-o perioada stresanta simptomele pot dura si cateva luni. Insa e foarte important sa mergi la un gastroenderolog, cat mai repede posibil. Sanatate!
Am senzatia asta de doar cateva ore. alte probleme sau simptome legate de chestia asta nu am :* astept raspunsuri. dau funda