anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Am un dubiu.Am stat și m-am analizat de când eram mică și până acum( in momentul de față 22)și am ajuns la concluzia că aș avea o întârziere mintală să vă spun cum am ajuns la concluzia asta.Am stat așa,am analizat și am observat că eram foarte bolnăvicioasă și acum sunt(aveam lipsă de fier, calciu de vitamine)Aveam stări de furie, o băteam pe sora mea mai mică, țipam la oameni, eram imatură, mă ascundeam de părinți, mă urcam în vârful copacului.Au trecut anii și am ajuns la școală, am făcut clasa I într-un sat apoi am plecat în alt sat prin clasa a II-a și am rămas acolo adică la mama. Părintii tot se certau ba se împăcau odată cu ei și pe mine mă purtau dintr-o parte în alta. Să nu deviez de la subiect, pe lângă ce am zis mai sus eram și un copil sensibil, timid, introvertit care pune la suflet tot.Sau atunci când nu-mi convenea ceva leșinam.În clasele I-VII eram printre primii, ce e drept învățam mecanic aveam un coleg care, era logic în ceea ce spunea iar eu am observat asta și m-am ambiționat și mai mult să fiu cea mai bună din clasă și așa a fost, am ajuns prima pe clasă.Am m-ai găsit și niște externări de când eram mică iar asta m-a pus pe gânduri.Este posibil să am retard mintal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| A18ndr a răspuns:

Hahahahlaughing) asa mai gandesc si eu despre mine cand am prea mult timp liber si ma analizez prea multlaughing)
Glumesc doarlaughing eu nu cred ca ai nimic. Astea nu s motive

| StimabiluI a răspuns:

Eu văd că scrii corect, cursiv și mai ales pui corect cratimele (cu excepția unei mici greșeli), ceea ce te-ar clasa lejer între userii de top ai acestei platforme.

Dacă tu suferi de retard mintal, înseamnă că peste 90% din userii TPU suferă de retard în formă gravă.

| KovacsB a răspuns:

Din moment ce esti pe TPU nu ti-e clar? Bine ai venit in club.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

N-ai nimic. E doar faptul ca ai tai nu s-au ocupat de tine, adica te vorbeasca cu tine, sa te corecteze. Primii ani din viata sunt cei mai importanti si normal ca ai ramas un pic in urma, dar te poti dezvolta, nu e capat de lume.
Socializeaza mai mult si expune-te in fata oamenilor ca sa ti se dezvolte logica.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai facut numai VII clase si ai abandonat scoala?
Ce faci acum, ce ai realizat in viata?