| Razvy197 a întrebat:

Am un frate de 4 ani jumatate si a facut pnomonie. Si doctorul ne-a dat gentamicina 10 fiole, si zinat pastile. Dupa ce le-a terminat a inceput sa tuseasca si sa stranute. Ce sa facem?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| alessia5158 a răspuns:

Duceti puiul de om la medic caci, tratamentele "din auzite " numai rau i-ar face. Sanatate puiutului!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Buna.
Trebuie sa-l vada din nou medicul pentru un nou tratament! Nu-i faceti baie generala!
Sanatate.
Pa, pa.

emanuellex
| emanuellex a răspuns:

Va sfatuiesc sa reveniti la control si sa cereti o trimitere la un medic de specialitate. Eu am avut aceasta problema cu baiatul meu, problema care a recidivat datorita tratamentului inadecvat. Am ajuns ulterior sa il internez si sa mi se spuna ca in zilele noastre, in general, suntem imuni la unele tipuri de antibiotice si ca se poate incerca o medicamentatie la care organismul inca reactioneaza, si anume aceea cu medicamente pe baza de cefalosporine. Eu consider ca cea mai mare calitate a unui medic este aceea de a-si recunoaste limitele si de a recunoaste de asemenea si meritele cuiva care s-a specializat intr-un domeniu anume. Zinnat-ul face parte insa din aceasta categorie, dar probabil ca nu a fost recomandat in doza suficienta. Orice ar fi pana la urma, interveniti, caci fratiorul este mititel, deci foarte sensibil. Daca este cazul sa fie internat, ar fi mai bine, caci este sub supraveghere de specialitate. Va doresc multa sanatate. Aveti cateva detalii si aici:
http://www.sfatulmedicului.ro/arhiva_medicala/cefalosporinele

| anad a răspuns:

Inseamna ca tratamentul nu si-a facut efectul si neaparat trebuie dus din nou la medic sa il schimbe! Pneumonia necesita antibiotic si numai medicul poate sa-l prescrie.

| BeBBeN1SR a răspuns:

O radiografie noua la plamani sa vedeti cum a decurs tratamentul. E posibil sa aiba o raceala banala acum! Si eu, dupa pneumonie, am racit... Este normal, caci virusul inca este in corp, dar sa fiti siguri, refaceti radiografia si in functie de ce spune doctorul tratati in continuare.

| aaaaaaa1 a răspuns:

Te duci din nou cu el la doctorhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place de voi: cereti sfaturi medicala pe INTERNETlaughing. Mergeti ma la medic, ca de aia e acolo.
Orice medic care da sfaturi aici nu e un medic adevarat. In primul rand trebuie sa vezi pacientul, sa-i faci o anamneza si un examen obiectiv complete!

| Razvan222222 a răspuns:

Eu 1 cred ca ar trebui sa ai mai multe grija de el si 2 cred ca ar trebui sa pleci de urgenta cu el la doctor pentru un nou consult si bineinteles un nou st de medicamente