anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna am un iubit de un an de zile si avem o relatie minunata.ne iubim ff mult. dar eu am o problema.cand eram mica am luat un microb de la animale din cauza caruia nu am par in unele zone ale capului sau intr-o zona care e cea mai mare am par dar este ff putin si fin.eu nu prea pot sa-mi las parul desfacut pentru ca se vede si pnm e urat mi-e rusine. daca mi-l las desfacut tb sa-l tapez+fixativ etc.si iubitului meu ii place ff mult cum imi sta mie cu parul desfacut si intr-adevar asa este imi sta ff bine. dar cand imi spunea el sa-mi las parul desfacut bagam multe motive(ca mi-e cald, ca ma streseaza ca bate vantul.etc)acum m-am interesat la un dermatolog si pentru ca am implinit 18 ani pot sa-mi fc un implant de par.si nu stiu csf pentru ks unt a 12a si daca imi fc acum implant o sa trebuiasca sa ma rada in zonele pe lng zonele in care o sa-mi implanteze par si va dati seama ca nu o sa creasca asa usor.si nu stiu ce sa fac.sa-i spun adevarul iubitului meu? nu stiu dar mi-e frica sa nu ma mai placa, sa plece la alta, sa spuna ca nu sta cu una care are capul cu "cheliutze", sau sa nu-mi reproseze ca l-am mintit sau ca i-am ascuns ca am aceasta problema.nu stiu ce sa fac sa-i spun sau nu? il iubesc prea mult si nu vreau sa-l pierd. ce credeti ca e mai bine sa fc?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ɱɪƭȥυʅɪɲʌ ✰ a răspuns:

Buna >:d<

parerea mea este ca ar trebui sa ii spui... adica, nah, daca sunteti de 1an impreuna, banuiesc ca te iubeste si relatia voastra merge binewinking

ar trebui sa ai incredere in el, deoarece este iubitul tau, il cunosti si eu sincer, cred ca o sa inteleaga daca ii explici cum stau lucrurile :*

daca tu consideri ca un implant te`ar ajuta in aceasta problema, e ok, si nu vad de ce i`ar deranja pe colegii tai... adica sunt colegii tai si banuiesc ca va intelegeti cat de cat, deci, nu ar trebui sa faca haz pe baza problemelor pe care le ai sad e aiurea...

eu te sfatuiesc sa vb cu iubitul tau, sa ii explici lucrurile sa-i spui de ce ai ascuns asta pana acum (ca iti era teama ca il vei pierde)...

si parerea colegilor mai putin conteaza happy

eu iti urez bafta >:d< sper sa reusesti in ceea ce ti-ai propus :*

ai grija de tine :*:*:*

3 răspunsuri:
| B3lla a răspuns:

Spune-i cum este...si fii sigura ca nu te va parasi...ba din, contra te va sustine!

| G a răspuns:

Cand il vezi in toane mai bune ia-l deoparte si spune-i. daca te iubeste cu adevarat va intelege si te va accepta asa cum esti. daca te va lasa, macar vei sti ca nu a tinut cu adevarat la tine si e mai bine decat sa afli mai tarziu ca de ex. e cu alta si sa va despartiti intr-o imprejurare mult mai urata.

| sweetydelya a răspuns:

Daca tine intr-adevar la tine...nu tear abandona, ba chiar tear incuraja.Deci spune-i. si spune-i de ce nu i-ai zis pana acum.[ ca iti era teama ca il vei pierde ]