Buna >:d<
parerea mea este ca ar trebui sa ii spui... adica, nah, daca sunteti de 1an impreuna, banuiesc ca te iubeste si relatia voastra merge bine
ar trebui sa ai incredere in el, deoarece este iubitul tau, il cunosti si eu sincer, cred ca o sa inteleaga daca ii explici cum stau lucrurile :*
daca tu consideri ca un implant te`ar ajuta in aceasta problema, e ok, si nu vad de ce i`ar deranja pe colegii tai... adica sunt colegii tai si banuiesc ca va intelegeti cat de cat, deci, nu ar trebui sa faca haz pe baza problemelor pe care le ai e aiurea...
eu te sfatuiesc sa vb cu iubitul tau, sa ii explici lucrurile sa-i spui de ce ai ascuns asta pana acum (ca iti era teama ca il vei pierde)...
si parerea colegilor mai putin conteaza
eu iti urez bafta >:d< sper sa reusesti in ceea ce ti-ai propus :*
ai grija de tine :*:*:*
Spune-i cum este...si fii sigura ca nu te va parasi...ba din, contra te va sustine!
Cand il vezi in toane mai bune ia-l deoparte si spune-i. daca te iubeste cu adevarat va intelege si te va accepta asa cum esti. daca te va lasa, macar vei sti ca nu a tinut cu adevarat la tine si e mai bine decat sa afli mai tarziu ca de ex. e cu alta si sa va despartiti intr-o imprejurare mult mai urata.
Daca tine intr-adevar la tine...nu tear abandona, ba chiar tear incuraja.Deci spune-i. si spune-i de ce nu i-ai zis pana acum.[ ca iti era teama ca il vei pierde ]
anonim_4396 întreabă:
Carmen133 întreabă: