Si eu am un motan!
Si acum, primavara e luna lor!(pentru imperechere)
Anul trecut m-am mutat la casa si era prin martie, si inainte locuiam la bloc, si chiar dupa 2 zile dupa ce m-am mutat Ciufic(asa il cheama) a plecat timp de 4 zile!
L'am cautat peste tot si el nu aparea... si chiar ma gandisem sa imi iau un catzelush
Si chiar acum, Ciufic nu e acasa .
El doarme afara. cred
Oricum el vine doar sa mance si apoi pleca de'acasa!
Nu'ti mai fa griji! Acum stii!
Si apropo: pisicile pot pleca cand sunt in calduri chiar 1 luna!
Ele stiu sa se intoarca!
Si in legatura cu faza cu tinutul pe picioare.. mai bine e sa mergi la un veterinar...
Poate e doar obosit dupa drum, dar mai bine e sa te duci cu el la un vererinar ca sa'l consulte...
Oricum sper sa se faca bine :*, si din partea mea si a lui Ciufic SARBATORI FERICITE!
fundita? Sper ca te'am ajuat, si am toata intentzia de a te ajuta... avand in vedere ca si eu am trecut prin asa ceva, decifara grija
Il duci la veterinar daca tii asa de mult la el!
alta solutie nu ai, vorbeste cu printii o s inteleaga
succes, sper sa se faca bine
Du-te la veterinar cu el...
Auzi, poate nu e otravit, poate a mancat un sobolan si de aceea nu se simte bine...
Cel mai bine e sa te duci la veterinar!
Bafta si sanatate pentru tomita al tau!
Ai incercat sa ii dai lapte? daca vezi ca nu ii poti face nimic du-te la un medic veterinar te va ajuta
:X
Dul la un veterinar. e unica solutie, veterinarur stie mai bine ce e bine pentru motanul tau.
Evident ca veterinar! Si rapid sa nu fie prea tarziu, intre timp ii poti da lapte si oua, acestea curata stomacul.
Lapte.dai f mult lapte sa bea daca nu vrea deskidei u gura si toarnai in gura.eu am avut o catelusa ortavita si i-am dat lapte si a scapat.si eu credeam ca o pierd papa sper sa se faca bine
Multumesc, dar din pacate a murit. dar am o pisica pe nume ZARA, o norvegiana de padure! mersi pentru. ajutor.