Dacă a fost făcut cu acul e foarte bine...cu pistolul e o porcărie, vei avea mereu probleme deoarece pistolul e conceput pentru lobul urechii.Ai pus cumva mana murdară sau te-ai jucat cu cercelul? Vezi sa nu fie nici prea strans.Nici vorba sa il poti schimba in siguranta in urmatoarele luni, vindecarea completă survine după 6 luni si trebuie sa ai mare grija sa ai mâinile curate, sa il cureti cu ceea ce trebuie si cum trebuie si sa aplici crema.Cei de la salon trebuiau să te lămurească.Fa cum ti-am spus si ai răbdare si totul va fi bine.
Buna.Piercingul in cartilajul urechii se află printre cele mai anevoioase piercinguri deoarece necesita o perioadă lungă de vindecare, aproximativ 6 luni.Al tau e încă în primele etape de vindecare.Ti-ai facut la salon sau acasa, cu ce ti-ai facut piercingul, cu acum sau cu pistolul?
La salon si cu acul din cate imi amintesc
La salon cu acul din cate stiu.
Dacă a fost făcut cu acul e foarte bine...cu pistolul e o porcărie, vei avea mereu probleme deoarece pistolul e conceput pentru lobul urechii.Ai pus cumva mana murdară sau te-ai jucat cu cercelul? Vezi sa nu fie nici prea strans.Nici vorba sa il poti schimba in siguranta in urmatoarele luni, vindecarea completă survine după 6 luni si trebuie sa ai mare grija sa ai mâinile curate, sa il cureti cu ceea ce trebuie si cum trebuie si sa aplici crema.Cei de la salon trebuiau să te lămurească.Fa cum ti-am spus si ai răbdare si totul va fi bine.
Si acum recomandările...Cel mai recomandat este sa nu mai folosești respectivele antibiotice ci sa iti cumperi un spray special pe baza de apa sarata de mare(aici in strainatate se gasesc la toate studiourile de piercing, costa cam 5 euro) si sa il folosesti de câteva ori pe zi nu înainte de a te spală pe mâini. Dupa o perioada poti folosi apa călduță cu săpun antibacterian lichid si crema de galbenele. Spirtul sanitar este contraindicat in cazul rănilor aflate in vindecare.Din ce material este confecționat cercelul, in cazul anumitor metale si a bijuteriilor ieftine e posibil sa dezvolte o reacție alergic, cele mai bune materiale sunt oțelul chirurgical si titanul ca după vindecare sa treci la aur sau argint.
Cam asa arata sprayul despre care am scris
https://www.wildcat.de/......are-45-ml/