| Nikole_Niko_1980 a întrebat:

Buna am un percing in ureche in cartilaj sus facut intre 25-30 octombrie si problema este ca nu mai trece totusi deja a trecut o perioadă, imi e umflat in spate si am puroi. m-am tot dat cu tetraciclina cu spirt cu baneocid si acum am luat ceva naturist. ulei de tămâie si ceva crema ideea ca e ieri mama a observat că am puroi in spate si mi la strâns și azi am observat ca am din nou puroi. Ce pot sa fac sa treaca odată sa il.pot schimba si sa stiu ca e vindecat..va rog e urgent dau fundă????

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| vmalex21 a răspuns:

Dacă a fost făcut cu acul e foarte bine...cu pistolul e o porcărie, vei avea mereu probleme deoarece pistolul e conceput pentru lobul urechii.Ai pus cumva mana murdară sau te-ai jucat cu cercelul? Vezi sa nu fie nici prea strans.Nici vorba sa il poti schimba in siguranta in urmatoarele luni, vindecarea completă survine după 6 luni si trebuie sa ai mare grija sa ai mâinile curate, sa il cureti cu ceea ce trebuie si cum trebuie si sa aplici crema.Cei de la salon trebuiau să te lămurească.Fa cum ti-am spus si ai răbdare si totul va fi bine.

5 răspunsuri:
| vmalex21 a răspuns:

Buna.Piercingul in cartilajul urechii se află printre cele mai anevoioase piercinguri deoarece necesita o perioadă lungă de vindecare, aproximativ 6 luni.Al tau e încă în primele etape de vindecare.Ti-ai facut la salon sau acasa, cu ce ti-ai facut piercingul, cu acum sau cu pistolul?

| Nikole_Niko_1980 explică (pentru vmalex21):

La salon si cu acul din cate imi amintesc

| Nikole_Niko_1980 explică (pentru vmalex21):

La salon cu acul din cate stiu.

| vmalex21 a răspuns (pentru Nikole_Niko_1980):

Dacă a fost făcut cu acul e foarte bine...cu pistolul e o porcărie, vei avea mereu probleme deoarece pistolul e conceput pentru lobul urechii.Ai pus cumva mana murdară sau te-ai jucat cu cercelul? Vezi sa nu fie nici prea strans.Nici vorba sa il poti schimba in siguranta in urmatoarele luni, vindecarea completă survine după 6 luni si trebuie sa ai mare grija sa ai mâinile curate, sa il cureti cu ceea ce trebuie si cum trebuie si sa aplici crema.Cei de la salon trebuiau să te lămurească.Fa cum ti-am spus si ai răbdare si totul va fi bine.

| vmalex21 a răspuns:

Si acum recomandările...Cel mai recomandat este sa nu mai folosești respectivele antibiotice ci sa iti cumperi un spray special pe baza de apa sarata de mare(aici in strainatate se gasesc la toate studiourile de piercing, costa cam 5 euro) si sa il folosesti de câteva ori pe zi nu înainte de a te spală pe mâini. Dupa o perioada poti folosi apa călduță cu săpun antibacterian lichid si crema de galbenele. Spirtul sanitar este contraindicat in cazul rănilor aflate in vindecare.Din ce material este confecționat cercelul, in cazul anumitor metale si a bijuteriilor ieftine e posibil sa dezvolte o reacție alergic, cele mai bune materiale sunt oțelul chirurgical si titanul ca după vindecare sa treci la aur sau argint.

| vmalex21 a răspuns:

Cam asa arata sprayul despre care am scris
https://www.wildcat.de/......are-45-ml/