| Pitikaaaaaa a întrebat:

Buna kiss
Am un pui de perus. Dar, cred ca a stat prea mult in cuib deoarece nu prea poate sa mearga. Face 1 pas si se rostogoleste (cand merge, da din cap in stanga si dreapta straight face ) sad doarme in continuu insa mananca.
Ce pot sa fac? sad imi este foarte mila de el. Pentru ca incearca sa zboare si sa mearga dar cade si ciripeste in continuu puppy dog eyes
Cateva sfaturi? :3

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Birlik65 a răspuns:

Daca mananca e bine...dar totusi pui fiind, cred ca are nevoie de mamica, mami lui unde este?

| hondru a răspuns (pentru Birlik65):

La maternitate

| Birlik65 a răspuns (pentru hondru):

Daca ai chef de misto, las-o moarta frate, du-te si fa misto cu drogatii tai, ok?

| Pitikaaaaaa explică (pentru Birlik65):

sad Mami lui, nu vroia sa-l mai hraneasca. Oricum, prea tarziu sad am vrut sa-l duc la veterinarbatting eyelashes Dar, a murit.sad

| Birlik65 a răspuns (pentru Pitikaaaaaa):

Imi pare rau sa aud ca a murit,dar sincer nu avea nici o sansa,mic fiind,sa traiasca, puii daca nu sunt langa parintii lui, nu traiaesc, deci banuiesc ca si mama-s a simtit ca are ceva si probabil d-aia la abandonat sad
Sincer, imi pare rau sad

| Pitikaaaaaa explică (pentru Birlik65):

Posibil. Oricum, multumesc ca ai incercat sa ma ajuti. Te pup kiss

5 răspunsuri: