| norb1t32 a întrebat:

Buna am un testicul foarte jos si mi-e frica sa nu am hernie ce riscuri pot avea daca nu ma duc la doctor?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Mergi la medic pentru consult si tratament de specialitate.
Te pup!

6 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
orice simtom/inceput de boala, netratat duce la grave afectiuni, asa ca nu ezita si fa o vizita la medicul de familie, apoi catre cel de specialitate.
O zi buna sa aihappy

| onasis1961 a răspuns:

Dar daca mergi la medic, ce risti?

| Latinmoon a răspuns:

Buna!
Cel mai bine mergi la doctor nu are rost sa te speriem noi cu da sau nu, se uita cateva minute la tine si sti concret daca totul este bine sau nu!
Trebuie sa fie bine, curaj! happy

| Antyss08 a răspuns:

Cu neglijeța se poate suferi pe urmă.
Du-te la doc.

| VeteranReintors a răspuns:

Salut. Si mie mie unul mai jos decat celalalt. Nu ma doare si nici nu ma deranjeaza.Intr-un timp m-am masturbat si din cauza eliminali a spermei imi stateau ambele sus. Nu iti zic sa te mazturbezi insa ti-am zis ce am facut eu. Bafta. Du-te la doctor.

| ooAndrewoo a răspuns:

Salut! si eu am avut asemenea probleme si nu m-am dus la doctor. Si-a revenit singur cam dupa 3 ani... Daca esti ingrijorat de treaba ca ai hernie pentru. ca e coborat foarte jos, sfatul meu e sa te duci la un doctor happy