anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am un tic de ami roade unghiile, știiti ceva ce m-ar putea ajuta, am încercat eu de multe ori dar nu reușesc
Daca imi pun unghii false cu lipici ar merge sau cu unghii de gel

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Musique a răspuns:

Eu am scăpat de ticul ăsta scriindu-mi pe mână, la vedere "nu-ți mai roade unghiile" și chiar a mers.
Baftă!

5 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Unghii false, o sa te obisnuiesti greu dar poate ca a merge.

| CartofiorDulce a răspuns:

Poti sa le dai doar cu lac de unghii, nu cred ca te incanta prea mult gustul de oja.

| AdyColt a răspuns:

Da-ţi cu lac

| loveM a răspuns:

Si eu aveam problema asta. am folosit ulei de ricin, ma dadeam zilnic cu el pe unghi (e bun pentru a creste unghiile mai repede si le intareste) si cand imi venea sa le rod mi se facea sila cand ma gandeam ca ma dau cu uleiul ala pe el si incet, incet am renuntat la asta.
fa si tu la fel si cine stie poate scapi si tu de ticul asta.

| andreea1442 a răspuns:

Nu iti recomand cele cu gelwinking daca vei continua acelea sunt nocive pentru dinti si daca inghici substanta aia poti ajunge la spital
exista lacuri care *pisca* sa zic asa cand le atingi. sau poti incerca cu cele false, la mine a mers
sper ca te-am ajutat. funda?