| milckey16 a întrebat:

Am un verisor, care mereu injura mai rau ca aia de pe strada si loveste, este f violent, nu este atent la lectii, se joaca san andreas, se uita la in puii mei, sora lui l-a scapat cand era mica pe la vreo trei ani cred ca avea sora lui pe jos si ei zic ca poate de-asta e asa dar la familia lui a ajuns sa ii fie frica sa inceapa o zi noua ca e rau, desi are doar 8-9 ani, numai de tatal sau ii e mai frica si il mai asculta. Vreau sa mai zic ca nu prea are note bune dar se chinuie si e inteligent, ii place sahul si diferite jocuri de gandire. Aaa si am uitat: mereu se joaca, cu parul si in baga in gura, dar nu al lui al lu maica-sa si sora-sa, poate stiti vooi ce are ca sunt tare curioasa, poate are nevoie de un psiho sau ceva. Poate are super energie sauuu...habar n-am. Va rog.Ma preocupa

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tequilla_3721 a răspuns:

Buna draga amitzica! Matusa mea e medic, am sunat-o si a zis ca DA! Urgent la un psiholog, altfel se va agrava starea pe masura ce creste.deja e putin tarziu, dar duceti-l imediat! Parintii nu au ce sa ii mai faca, daca spui ca nu tine cont de ei... Te pup, ai grija te tine/el si insanatosire grabnica! fundita te rog?kiss

2 răspunsuri:
| milckey16 explică:

Te pup si euuuu whysky mercii mult

| Ciufulici a răspuns:

Sa ia un memo plus sau o mama de bataie, spargei nasu daca nu vrea tot o sa le inchida zici si tu ca sunt bauturi de alea efervescente si gata tu sti cum o sa joace ala sah!