Cu ani in urma, am avut aceeasi problema si de teama bisturiului, nu m-am dus la doctor timp de un an.Numai ca durerea a inceput sa se extinda pe tot piciorul.In final, m-am operat si mi-am dat seama cat de bleguta am fost.Pentru ca puteam sa ajung intr-un stadiu mult mai grav.
Operatia consta in taierea acelei bucati mici de carne crescuta si o mica parte(foarte mica)din unghie. Iar anestezia se face intre degete.
Nu-ti fie teama, fugi la doctor!
Asa am auzit si eu, insa mai bine sa te doare o data decat sa suferi constant.
Acum si refacerea parca e dupa noroc sau dupa cum iti tai unghia - trebuie sa-l intrebi pe medic cum trebuie sa-ti tai unghiile, spre exemplu, mamei mele i-a crescut normal unghia si nu a mai avut probleme dupa operatie, dar prietenului meu nu, are din nou probleme...insa, din cate am auzit, trebuie sa-ti tai unghiile drept, si nu "pe rotund", de aceea cel mai bine e sa urmezi SFATUL MEDICULUI!
Eu m-am operat nu de multa vreme de cateva zile am 14 ani si mi-a fost foarte frica la operatie deoarece mi-au spus colegii au o sa ma doara.Am avut unghie incarnata si am tot tratat-o dar nu stiu de ce mi s-a facut.Acum ca m-am operat e mai bine dar sper sa nu mai trec o data prin ce am trecut astazi caci e fffffff dureros si mie mi-a facut 3 injectii in acel deget si chiar nu a fost ceva complicat.