| CataaaaLinaaa a întrebat:

Buna!
Am urgenta nevoie de ajutor. Am 13 ani si la 9 ani am slabit vreo 5 kilograme brusc ( in 2 zile ). Atunci, eram putin mai plinuta tongue. Acum se vede acea burtica/grasime de cand eram grasuta. Nu stiu ce sa ma fac ca vreau sa nu mai fie aceasta burtica de atunci.
Ajutor! Va rog eu mult sa ma ajutati! Chiar nu stiu ce sa ma fac!crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Nu te mai văicări, ești în perioada de creștere și te mai înalți iar burtica nu o să se mai vadă!
Practică un sport.
Pa, pa.

5 răspunsuri:
| Anonim1a a răspuns:

Buna:)
Adica grasime in zona abdomenului? sugerez exerciti pentru un abdomen mai frumos;)mie imi folosesc...sunt cele mai bune din cate stiu eu:)
Uite un link care sper sa iti foloseasca:)
http://www.youtube.com/watch?v=kHSCmwHaGJs
O zi buna:)

| S0uNdZ a răspuns:

Fai abdomene.

| CataaaaLinaaa explică:

Va multumesc mult! :*:*:*
@Legiuitoarea, multumesc. Asa o sa fac! Chiar practic volei si dans big grin
Draga @AnOnim, O sa practic acele exercitii din placere tongue

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cu multă plăcere și ai grijă să ai o alimentație cât mai sănătoasă, ocolește grăsimile că ele "ajută" la formarea burticii!
Pa, pa.

| CataaaaLinaaa explică:

Din nou iti multumesc @Legiuitoarea big grin Asa o sa fac si o sa am grija la grasimi :* Pupici multi! :*