Daca ai atat de des probleme, scoaterea amogdalelor este ceea mai sigura solutie. Nu vei mai avea probleme cu el.
Mie-mi s-au scos la varsta de 13-14 ani. Inainte aveam mari probleme cu amigdalele, dar dupa doar la intervale de ani de zile mi-a mai durut gatul si nu ma mai sufocam.
Imi amintesc ca, medicul l-a trimis pe tata sa cumpere 5 inghetate mari si 5 covrigi mari, sarate, crocante.
A fost caldura mare de vara, iar tata si eu am crezut ca sunt pentru personalul din cabinet, dar doctorul m-a pus sa mananc cele 5 inghetate, PE LOC, in fata lui! Iar covrigii le-am inghitit foarte greu, dar pana acasa le-am mancat cumva, fiindca n-am mancat nimic in ziua aceea.
Cum ma gandesc acum, inghetata a avut rolul de a preveni /stopa imflamatia, iar covrigii sa previna inchiderea incorecta al ranii, adica sufocarea.
Recomandare: in materie de sănătate (a ta!) nu te lăsa pe mâna (chiar și cu opinii) noastră - bieți absolvenți de gimnaziu - adresează-te unui medic, eventual unui alt medic
Sunt multi care prefera varianta rapida a bisturiului dar uneori (dipende de situatie), nu e cea mai buna metoda de abordare a situatiei. De aceea mai bine consulta si alti medici daca nu esti sigura, si binenteles - nu te lua dupa ce gasesti pe internet. Anii de experienta a medicului pot sa-si spuna cuvantul si o opinie de pe internet nu are cum sa fie 100% ok pentru ca binenteles sunt nenumarati factori care influenteaza si nu suntem toti la fel.
Multa bafta si insanatosire grabnica!