Urticaria este o afectiune imuno-alergica determinata de diversi agenti din mediul exterior, numiti alergeni. La analize ce ti-a spus medicul? Din ce cauza a aparut?
Daca nu stii, alimentele interzise in caz de urticarie:
- carnea (de orice tip);
- laptele;
- untul;
- branza;
- smantana;
- pestele;
- ouale;
- alte medicamente decat cele antialergice;
- nuci;
- banana;
- kiwi;
- capsuni;
- alune;
- fistic;
- fragi;
- cacao;
- cafea;
- orice aliment care contine coloranti si conservanti;
- sucuri din comert.
Inghetata are lapte, deci tu decizi.
Tu esti alergica. pruritul pe piele este un simptom al alergiei.
cum naiba ai ajuns tu sa iei prednison? tu stii ca ala este cortizon si te faci varza? ti l-a recomandat un doctor?
Cortizonul se ia doar in cazul in care faci edeme, umflaturi, (buze, limba, ochi, gat) ce-ti pun viata in pericol si trebuie sa te dezumfli rapid. Prostia asta de prednison o sa-ti "omoare" suprarenalele si o sa-ti "inchida" sistemul imunitar. Asa o sa dezvolti alte afectiuni secundare pe langa alergia asta.
Nu stiu ce varsta ai si ce stil de viata si alimentar ai avut pana acum, dar in principal alergiile mascheaza o intoxicare a ficatului si a altor organe de eliminare a toxinelor: colonul, plamanii, rinichii, etc
daca cumva ai parte de stres... scapa de el, iti potenteaza alergia si invers.
Deci drenarea organismului este cuvantul magic, fara tincturi ca alea constin alcool. Drenarea se face stiintific nu cu porcariile din comert, ce mai rau te incarca.
Subiectul asta este atat de vast si atat de particular, adica tine foarte mult de particularitatile persoanei tale, ca mai mult nu am ce sa-ti spun.
Altfel antihistaminicele luate mereu o sa provoace obisnuita si nu vor mai functiona. Nu sunt o solutie decat de moment, nu si de fond. Calciu luat aiurea o sa-l aduni pe la rinichi si o pietricica iti mai lipseste.
Ti-ar trebui cineva un doctor dar cu specializarea de naturopatie sa-ti dea un tratament adecvat, inteligent, combinat intre medicatie si drenoare naturale.
Cateva detalii poate te ajuta http://www.reikido.ro/starea-de-sanatate/
Da mi la recomandat medicul
La un asa raspuns prea multe nu meriti si probabil de aia ai si primit asa un tratament. daca tie nu-ti pasa de tine, mie nici ata.
Vlalslsl întreabă: