Si eu am cosuri si stiu cum e e nasol insa incearca sa nu le sparg pe cele coapte deoarece risti sa ti se vada rosu si iese in evidenta mai mult. Daca sunt puncte negre incearca sa nu le scoti deoarece vor ramana gauri stiu cum e pentru ca eu am facut aceste lucruri si am ramas cu semne.E firesc sa ai cosuri insa pentru a le preveni trebuie sa te speli pe fata des cu dezinfectant special pentru fata si dupa sa dai cu creme pentru cosuri daca ai cosuri si eventual daca vrei cu fond de ten pentru ca am observat dupa numa ca esti fata.Cosurile in carne sunt foarte nasoale se fac in carne si sunt dureroase si de durata insa daca le spargi e mai rau e risc mare sa ramana semne mari si urate.Cel mai bine e sa folosesti creme si dezinfectante inca d ela inceput cand apar cosurile deoarece dupa un timp se vor inmulti repede si vei ramana cu semne.Desigur si alimentatia conteaza prea mult cola sucuri acidulate sau ori ce bautura acidulata precum si multe prejeli mai ales cartifi mancare fast food sau mancare cu grasimi aduc aparitia la aceste cosuri.
Buna! Am auzit ca lamaia e buna pentru cicatricile de la acnee.Incearca sa te dai cu zeama de lamaie pe semne, poate o sa functioneze!
Cicatricile de la varicela dispar foarte greu. Eu inca mai am de acum 4 ani, si doar m-am scarpinat, nu le-am stors. Dupa ce iti trece complet, nu incerca masti din astea de acasa sau alte porcarii, mergi direct la farmacie si intreaba de tratament pentru cicatrici. Am auzit ca untul de cacao este foarte eficient, banuiesc ca nu le elimina complet, dar le face mai putin vizibile.