anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am varicela si am iesit afara cu niste prieteni, bubitele toate au coaja (unele au disparut) si nu mi-au iesit altele. Este vreo problema? Ce complicatii pot aparea daca am iesit?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raniia a răspuns:

Cam 5-7 zile apar bubite noi si evolutia lor este 2-3 zile sa treaca prin toate stadiile pana fac cruste. Daca ai trecut de toate fazele acestea nu mai esti contagios si nu mai apar complicatii. Bucura-te de aerul proaspat de afara!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bună!
Nu este voie să ieşi afară când ai varicelă decât atunci când eşti vindecat complet!
Pot rămâne semne, le poţi da celorlalţi dacă nu au făcut la rândul lor varicelă.
Te pup!

| DaRaspund a răspuns:

Din cate stiu eu nu e bine sa iesi afara cand ai bubite pentru ca potramane semne!

| Lioиeѕѕ a răspuns:

Pai ar putea aparea la cei cu care ai iesit...