anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am varsat apa cu sange aproape negru dupa o seara de "party hard", dar altceva nimic, desi mancasen si bausem toata seara (apa o bausem exact cu cateva minute inainte sa vars) Totusi ma simt perfect normal. Ar trebui sa ma ingrijorez sau nu? Multumesc anticipat

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Hammurabi a răspuns:

Gândește-te și la ce-ai mâncat și ce culoare avea. Poate nu a fost sânge. laughing

2 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

Da. E îngrijorător. Dacă ceea ce ai vărsat e intr-adevăr sânge aproape negru și nu ceva ce ai mancat, nu e bine deloc. E posibil să ai un ulcer care îți sângerează în stomac. Nu ai dureri de stomac?

| HustlerM a răspuns (pentru Hammurabi):

Nu. Nu am niciun fel de durere si acum nu mai am absolut nimic. POate sa fi fost de la prea mult alcool si prostii mancate in acea seara cred

| Hammurabi a răspuns (pentru HustlerM):

Gândește-te și la ce-ai mâncat și ce culoare avea. Poate nu a fost sânge. laughing