| Emma_6271 a întrebat:

Am varsat de vant. Nu stiu exact care ar fi prima zi pentru ca febrq am avut duminica sh luni sh primele bubite mi-au aparut duminica sau lluni in cap iar celalte pe corp miercuri. Azi e joi iar cele de pe fata au cojita aia sh de mancat nu ma mai manaca decat putin cele de pe burta sh spate sh picioare caree inca nu au cojita. Capul nu ma mai doare, durea de gat a inceput sa inceteze. 2 sau 3 zile abia puteam inghiti. Eu pana saptamana viitoare vineri trebuie sa-mi treaza pentru ca e nunta surorii mele si nu pot liosi sh nici cu bubele astea pe fata nu pot merge. Mai bine stau ascasa. Acum am nevoie de o parere/ un sfat. Imi treece pana vineri?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| jojo_2491 a răspuns:

Daca ai deja o saptamana de cand ai varsat de vant ai toate sansele sa-ti treaca pana la nunta, dar.nu te scarpina,nu iesi afara chiar daca e foarte cald, nu sta in curent in casa, respecta regimul alimentar pe care ti l-a indicat medicul.ca sa nu te scarpini foloseste alcool mentolat sau pudra mentolata, depinde ce-ti calmeaza mancarimea.sanatate si distractie placuta!

1 răspuns:
| Emma_6271 explică:

A da sh sunt domnisoara de onoare sh dupa sar uita lumea invers la mine cu bubitele astea pe fata. Vreau doar sa stiu daca pot merge adica daca imi trec toata. Ca am o rochie foarte imporpotonata fara bretele sh este scurta sh sar vedea bubitele de pe piept sh spate sh cele de pe maini sh picioare. Sh vreau sa stiu dupa acum daca pot merge sa nu-mi fac planuri ca tiganu. Multumesc frumos