Contrar aiurelilor pe care le colporteaza copiii, frenul nu trebuie sa se rupa. Daca frenul se rupe, se pierde in mare masura sensibilitatea pielii glandului, ceea ce nu e exclus sa ti se fi intamplat. Eu am copii si nu mi s-a rupt nici un fren.
Cunosc disctuia asta destul de bine si stiu ca nu e necesar sa se rupa dar la mine s-a rupt pe jumate dupa cum am spus. Daca incerc sa strag de el acum, ma doare ceea ce inseamna ca se va rupe din nou, cred ca asta ma sperie de fapt si imi e frica undeva in subconstient sa nu se intample din nou.
Daca nu s-a rupt vasul de sange care trece prin el, nici sensibilitatea nu se pierde. Da, se poate sa fie o teama in subconstient. Fapt e ca nu are de ce sa se rupa in continuare, s-a lasat un pic si gata. Oricum, tu esti in control, il bagi cum si cat vrei.
Excitarea pleaca de la creier, asa cum si curentul pleaca spre bec. Ai o trauma, si ca orice trauma ea poate fi tratata. Lasa l*ba daca ai femeia langa tine, si ai sa poti face ceea ce iti doresti.
Incearca sa nu te mai masturbezi asa des, o data la 3-4 zile de exemplu, masturbarea e sanatoasa, dar cu limita, si ca sa te exciti mai repede, incearca sa te masturbezi in timpul preludiului.
User252426 întreabă: