anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,am varsta de 17 ani si sunt însărcinată in 12 saptamani. Vreau sa fac intrerupere de sarcina si stiu ca este o sarcina destul de mare..Am fost la majoritatea clinicilor private si spitalelor din jud Calarasi si Bucuresti alaturi de mama mea iar nimeni nu m-a bagat in seama din cauza ca sunt minora. zilele au trecut iar sarcina a crescut, starea mea de sanatate nu este una prea buna iar de bani nici nu mai aduc vorba la cati s-au cheltuit degeaba. Daca stiti vreo clinica privata sau vreun spital din Bucuresti care fac intreruperi de sarcina pana la 14 saptamani va rog ajutati-ma si spuneti-mi..Sunt disperata..Nici eu nici prietenul meu nu ne dorim aceasta sarcina pentru ca suntem destul de tineri..Stiu ca veti spune ca de ce nu ne-am protejat, dar am facut-o..Am luat si anticonceptionale si am folosit si prezervativ dar s-a intamplat si nimeni nu intelege cum. Cel mai bun raspuns va primi funda. Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Stiu ca acum pare ceva wow faptul ca esti gravida dar nu crezi ca acest copil trebuie sa vina pe lume avand in vedere ca ai ramas folosind atatea metode de contraceptie? Deja sarcina e foarte avansata si practic omori un suflet. Adica copilul ala e deja format, are inima, simte... plus de asta e foarte riscant si pentru tine sa faci chiuretaj asa tarziu in sarcina. Ai 17 ani...sunt o gramada de mame de 17-18 ani care nu regreta deloc faptul ca au un sufletel. O sa fii mamica tanara. Mai gandeste-te totusi. Si ..stiu un singur caz de avort la 14 saptamani dar facut cu suuper pile si interventii si, culmea, nu la Bucuresti. Aici NIMENI nu o sa se bage pentru nici o suma de bani daca sarcina e ok si nu reprezinta riscuri majore pentru tine sau copil.

| DenisStefis a răspuns (pentru sofisis):

As fii pastrat acest copil si ma gandesc si la el nu numai la mine dar imi voi pierde familia pentru aceasta chestie..Stie doar mama de asta, tata si cele doua surori nu stiu nimic..Ma vor urâ pentru ce s-a intamplat..Nu pot sta cu gandul ca eu ma voi muta si voi creste un copil cat timp parintii si surorile nu vor mai vorbi cu mine. Imi doresc sa scap de aceasta sarcina si sa fie totul bine intre mine si ei pentru ca ei sunt singura mea iubire..mai ales tatal meu care mi-a dat o mie de sfaturi si mereu l-am dezamagit..Am sperat sa nu o mai fac, dar s-a intamplat.

| sofisis a răspuns (pentru DenisStefis):

Pacat ca pentru niste ineptii trebuie sa moara un copil. Chiar crezi ca parintii te-ar abandona? Normal ca bine nu le-ar pica dar nu cred ca te-ar abandona. Ei sunt singura ta iubire? Trist. Sper din suflet ca in viitor sa nu regreti toate astea.

Da,chiar cred asta. Mereu au fost niste persoane dure cu mine si niciodata nu vor accepta faptul ca la 17 ani voi avea un copil!

| sofisis a răspuns (pentru DenisStefis):

Ba uite ca mama ta stie si nu ti-a rupt capul...sincer, cred ca esti foarte lasa. Dar e alegerea ta. Oricum, ma repet, s-ar putea sa fie cam tarziu si sa nu se bage nimeni pentru ca risca ani grei de puscarie. E ilegal sa faca intrerupere de sarcina dupa 12 sapt. Ti-am zis, eu stiu un sg caz si asta se intampla acum vreo 10-11 ani, cand nu era legea chiaaar asa de aplicata. Si chiar si asa a gasit cu chiu cu vai un dr undeva printr-un catun.

Mama stie pentru ca am avut nevoie de ea, dar nici ea nu doreste sa pastrez acest copil si sa-mi inchid viata de la varsta asta. Daca era de acord nu cred ca mai mergea cu mine la toate clinicile sa facem întrerupere de sarcină!