| TheDarkDragon a întrebat:

am vazut o gramada de videoclipuri pe Youtube cum ca uleiul de vitamina E ar ajuta la vindecarea cicatricilor.Dar este oare adevarat? Chiar vreau sa scap neaparat de unele si nu stiu cum.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Uite un articol bun
http://www.elysium.ro/corectie-cicatrici/
personal nu cred in asemenea pesudostiinte, mai bine ai bea multe lactate e mai sanatos

| Violleta2022 a răspuns:

Nu poate fii adevarat!
Uleiul (sau crema) cu vitamina E aduce intr-adevar beneficii mari pielii, regenerand si hranind pielea dar, din pacate cicatricele nu se pot repara doar cu vitamina E, acolo ai nevoie de operatii estetice cu laser, sau cu bisturiu, fiind modificari majore ale tesutului.

| CuriousStuff a răspuns:

Nu e adevarat. De cicatrici poti sa scapi doar cu interventie chirurgicala sau laser. Depinde de cicatrice.

| Betty12345678 a răspuns:

Poti eventual sa le acoperi, nu prea ai cum sa scapi de ele.

| eminescuhipiot a răspuns:

Le mai estompeaza daca sunt recente, insa de disparut, nu.

| Mircea049202 a răspuns:

De obicei cicatricile rămân, se vindeca in timp dar tot va rămâne o urma. E bine sa mergi la un dermatolog bun sa-ti spună daca ai vreo posibilitate sa scapi de ele. (E bine sa nu folosești de capul tau ceva, sa nu fii alergic, și sa nu inrautatesti) Noroc!