Doar cu semințele Chia nu slăbești, doar dacă le introduci in alimentația ta.
Semințele Chia se consumă atât dimineața la micul dejun: adăugat în iaurt slab în grăsimi, shakeuri, cât și în salate de crudități, panificație, prăjituri.
Informează-te despre dieta Low-Carb sau Ketogenica și vei vedea acolo, slăbești în timp și frumos, fara a pune kilogramele la loc.
Slabesti si daca manci prajitura sau dulciuri cat timp esti in deficit caloric, unu a slabit cu cartofi a mancat doar cartofi o luna
Iti dai seama cum era rezolvata problema mondiala a obezitatii daca doar trebuia sa consumi seminte de chia la micul dejun?
Semintele de chia cresc in volum de 12 ori daca le pui in apa si le lasi cam 30 de minute. Capata si o textura gelatinoasa. Daca inlocuiesti micul dejun cu un castron de chia imbibate in apa slabesti fiindca mananci o cantitate care pare mare deci ai senzatia de satietate dar putine calorii fiindca sunt mai mult apa decat altceva. Nu prea au nici un gust si textura e destul de dubioasa dar unora le place. Eu amestecam cu afine, zmeura sau o lingurita de gem de caise sa ii dau un gust cat de cat dar nu m-am putut impaca cu textura si am renuntat.