| AnastasyaPopp a întrebat:

Am vrut sa va intreb ce se intampla daca esti perfect sanatoasa dar incepi tratament hormonal pentru forme mai mari. Adica am vazut baieti/barbati care au vrut sa se transforme in fete/femei si au inceput tratament hormonal si le-au crescut formele.(Sunt fata laughing ). Se intampla ceva? Te ingrasi mult? Iti creste par pe fata? Ziceti-mi aspectele pozitive si negative si in cat timp se vad rezultate si in ce consta tratamentul.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tratamentul hormonal functioneaza daca pana la el nu aveai hormoni feminini. Adica grasimea va incepe sa se depuna ca la femei si vor creste sanii si fundul la barbati sau la femei la care ovarul nu secreta estrogen (prepubere sau cu insuficienta ovariana). Daca esti o femeie normala, atunci nu vei observa modificari remarcabile (sanii se vor umfla putin, cam ca la menstruatie) si cam atat. In schimb, iti va creste mult riscul de a face cancer de san, de endometru si de ovar.