Nu.o sa va apropiati, desi au trecut catva luni bune de cand a inceput scoala.deja trebuia sa fiti apropiati macar unii dintr voi.nu te poti astepta de la toi la asa ceva ca unii asa sunt ei mai inchisi si mai timizi.
Mai inkolo o sa va cunoasteti mai bine si o sa fiti mai uniti.asa am fost j noi.acum sunt a 11-a si suntem mult mai uniti.bafta.funda?
In timp o sa va mai uniti, o sa fiti o clasa adevarata si o sa va intelegeti, iar distractiile o sa vina si ele! Funda?
Nu. trebuie doar sa ai putina răbdare. In școala mea.la sfârșitul clasei a4-a s-au ales cei mai buni elevi la engleză din alte clase. In clasa a 5-a semestrul 1 a fost nasol, nu vorbeam unii cu alții. Din semestrul al doilea am început sa mai vorbim unii cu alții, iar acum in a 6-a simt ca ne cunoaștem de câțiva ani buni. Nu trebuie sa-ți faci griji...așa e la început, dar o sa vezi ca lucrurile o sa se schimbe!
Păi sunteti asa pentru ca sunteti boboci nu va cunoasteti asa bine o sa treaca timpul si o sa vezi ca o sa fie altfel o sa va acomodati uni cu alti.Si nu, nu o sa fie asa si intr`a 12-a.Este la inceput clasa in clasa a9a este si normal.Nu iti cunosti noi colegi ei nu te cunosc pe tine. Daca nu`s de fel timiz in cel mai scurt tim o sa va imprieteniti.In clasa a9a este ca si in clasa a1a.A1a la scoala si in a9a la liceu. Sper sa te fi lamurit si m`as bucura.
Paaa>:d