| Beatrice a întrebat:

Anul trecut am avut piciorul in ghips timp de o luna.Doctorul a spus ca chestia cu ghipsul este ok dar am ceva ce scartaie la picoare. Anul acesta ma dor articulatiile de la ambele picioare.Chiar cand stau linistita tot ma dor.Eu acum fac baschet, si mi-e cam frica cu picioarele astea ale mele dar nici nu vreau sa nu mai fac sport toata viata...si asa sin cauza picioarelor am renuntat la Ju-Jitsu... dati-mi sfaturi va rogsad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| antonia09 a răspuns:

Buna beatrice,

Dupa parerea mea ar trebui sa iti faci niste analize pentru a vedea care este motivul pentru care articulatiile tale incep sa se corodeze.
Noi nu putem sa iti spunem ceea ce trebuie sa faci, iti dam doar indrumari.
Avand in vedere ca tu iubesti sa faci sport, ar trebui sa incepi niste fizioterapie pentru a vedea daca ai vreo ameliorarea a durerilor.
Cu bine,

2 răspunsuri:
| Candyman a răspuns:

Cred ca scartaitul il ai la genunchi mai mult, nu? Cred ca este ceva ca reumatismul. Mai bine te duci la un doctor si sa faci si o radiografie

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai stai oluna doua si dupa aia faci ce vrei