| alexandru3107 a întrebat:

Buna! Anul trecut am fost la dermatolog si mi-a pus diagnosticul de dermatita seboreica la nivelul scalpului. Am luat sampoane speciale si oarecum imi trecuse dar de 2 luni au inceput sa imi apara extrem de multe desi folosesc aceleasi sampoane. E ca si cum tot scalpul meu e invelit de un covor de cojite mai mari sau mai mici galbene. Ce pot sa fac sa scap de ele? Le simt mereu la mana.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ca clatirea parului nu este facut corect dupa spalare.
Mai incearca si clateste parul mult mia mult.

Inca ceva: daca ai dermatita seboreica pe scalp NU ai voie sa folosesti: geluri, creme, masti de par, fizativ, sau orice alt produs chimic, deloc.

Recomand un sampon cu NIZORAL care se gaseste in farmacie.

| ZokoZEW a răspuns (pentru Violleta2022):

''ca clatirea'' rolling on the floor)))

| Violleta2022 a răspuns (pentru ZokoZEW):

Doar un copilas de 14 anisori, care rade ca prostul in targ, de orice deget i se arata!

6 răspunsuri:
| RxTx a răspuns:

Contează si ce mănânci
Devin-o vegetarian 7 luni

| mi25 a răspuns:

Nu-l asculta pe RxTx: spune prostii.

| Alissia97 a răspuns:

Spala-te pe cap cu sapun cu sulf si un sampon si iti vor trece in timp.
Depinde foarte mult ce samon folosesti si eu am dermatita seboreica si folosesc Elseve albastru-varianta pentru par gras.
Poti clati cu otet.
Mare grija la sampon, unele irita scalpul.

| PabloEscobarGaviria a răspuns:

Asa aveam si eu si am luat samponul Alpecin dundruff killer si acum nu mai am probleme