| andagav a întrebat:

anul trecut mi-am cumparat un epilator cu laser din Italia, nu l-am folosit pana acum deoarece nu am inteles instructiunile de folosire. Am trimis mesaje pe mai multe site-uri si m-am interesat daca pot sa folosesc acest aparat si pe zona abdomenului, dar nimeni nu mi-a dat un raspuns, eu l-am cumparat sa-mi rezolv problema din zona abdomenului si nu as vrea sa rugineasca in dulap fara sa-l folosesc deoarece ma costat destul de mult.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Minnie a răspuns:

Incearca-l si tu o data, de doua ori si daca ceva ti se pare in neregula nu-l mai folosi. Daca nu este adaptat pentru pielea ta iti poate rupe parul si va creste sub piele si va fi urat. Dar de afectat organele interne nu o va face.

6 răspunsuri:
| Minnie a răspuns:

Asa si? Intrebarea care e?

| andagav explică (pentru Minnie):

Daca pot sa-l folosesc pe zona abdomenului fara sa-mi afecteze organele interne?

| NatyNate a răspuns (pentru andagav):

Nu se v.a intmpla nimic. Incearca.l cu tupeu.

| Minnie a răspuns (pentru andagav):

Pai daca spui seria si modelul poate gasim pe net cartea lui tehnica dar daca doar scrii "am un epilator din Italia, pot sa-l folosesc pe burta?"...

| andagav explică (pentru Minnie):

Am cautat pe net,l-am gasit scrie ca se poate folosi pe :piept,picioare,maini,zona inghinala, axila si spate, dar de abdomen nu scrie.Imi pare rau dar, eu nu m-am exprimat asa cu scrii tu

| Minnie a răspuns (pentru andagav):

Incearca-l si tu o data, de doua ori si daca ceva ti se pare in neregula nu-l mai folosi. Daca nu este adaptat pentru pielea ta iti poate rupe parul si va creste sub piele si va fi urat. Dar de afectat organele interne nu o va face.

| Nicoleta1621 a răspuns:

Nu se intampla nimic foloseste-l fara griji.nu e nicio problema nu se poate intampla nimic,