| madalicious a întrebat:

Apelez din nou la voi...

De 2 zile mai exact de ieri dimineata mi-e greata si dupa ce mananc vomit.
Mentionez ca nu am avut relatii sexuale deci nu exista posibilitatea de a fi insarcinata.
Puteti sa imi spuneti un medicament ca sa imi treaca? Ca e deranjant.

Multumesctongue

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ia un Metoclopramid si un NoSpa (40 de mg) de doua ori pe zi. Daca nu-ti trece pana luni dimineata, du-te la medicul de familie. Daca intre timp apare vreo durere de burta sau simptomele se agraveaza, prezinta-te imediat la Urgenta (poate fi debut de apendicita acuta sau colecistita acuta).

3 răspunsuri:
Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca ai acele simtome nu lua medicamente recomandate de oricare, solutia este sa mergi la un medic care poate sa-ti dea un diagnostic si un tratament adecvat.

| mihaiion2 a răspuns:

Alte simptome mai ai? cum ar fi - urina mai colorata ti-au spus cei din jur ca esti mai galbena (adica ai icter)? poate fi si o hepatita acuta dupa simptomele care le-ai spus... oricum pana ajungi la medic ia Metoclopramid si NoSpa dupa cum a spus brigaela. Omez nu este nevoie decat in cazul in care ai arsuri de la stomac si oricum ajunge 1/zi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Mergi la medicul de familie și cere un ecograf abdominalo-pelvian, să nu te trezești cu cine știe ce!
Poți lua Omez, 1-2/zi.
Sănătate.
Pa, pa.