| AryennSm a întrebat:

Are ceva daca beau apa dupa ce mananc un fruct? Adica nu exista riscul sa am diaree dupa sau mai stiu eu ce alte probleme...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Depinde in cea mai mare masura de cat iti este de tolerant stomacul. Un fruct si apa ulterioara nu pot provoca o diaree din simplul motiv ca diareea este provocata de un microb daca este ingurgitat. Exact acesta este motivul pentru care fructele trebuie sa fie spalate inainte de a fi mancate pentru a se indeparta eventualii microbii. Pofta mare in continuare.

4 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Bea liniștit, nu se întâmplă nimic. Evită să bei lapte, după ce vei mânca pepene, struguri, prune etc : ))

| xXsweetgirl99Xx a răspuns:

Nu are nimic daca bei apa

| RebecaTheNinjaGirl a răspuns:

Poti sa bei cata apa vrei dupa fructe, dar sa nu bei cu lacomie apa cand esti transpirat!

| Awwr_Mily_1990 a răspuns:

Nu, nu are nimic...insa o sa aiba ceva daca bei lapte.