Da e foarte normal sa iti vina in fiecare luna... dar asta nu inseamna ca daca nu iti vine o luna s-a intamplat cva.iti va veni luna viitoare mai mult
peste aani iti va veni la 28 de zile
Ciclul menstrual trebuie sa fie regulat, adica intervalul dintre doua menstruatii succesive sa fie mereu acelasi (numarand din prima zi de sangerare pana in ultima zi inaintea unei noi sangerari).
Sa fie o problema daca e regulat? eu nu stiu de asa ceva. Tot ce stiu e ca ti se regleaza dupa un an, doi ( adica durata si perioada ). Eu nu stiu sa fie vreo problema daca vine in fiecare luna. Dupa cum am spus mai devreme in primii ani se poate sa lipseasca cateva luni si dupa aceea sa vina normal.
Si mie imi vine exact cum spui tu si nu am absolut nici o problema si chiar consider ca este perfect daca vine asa, chiar daca deriva data
Se reguleaza in timp. Si da, vine macar o data pe luna. Iti spun ca nu e nici o problema.
Ciclul vine regular daca vine la 28 sau mai multe zile incepand sa numeri din prima si a sangerarii.Este foarte bine daca il ai regulat.
Deci...ciclul menstrual dureaza de la prima zi a menstruatiei pana prima zi a urmatoarei menstruatii. Intervalul intre prima menstruatie si prima zi a urmatoarei menstruatii este de 28 de zile. Oricum. intre 21 si 35 e normal. Ovulatia se petrece pe undeva pe la mijlocul ciclului menstrual si inseamna ca ovarul elibereaza un ovul. Faptul ca ciclul menstrual e regulat -adica se desfasoara in intervalul 21 35- indica ca esti sanatoasa. Raspunsul la intrebare e nu-din contra e foarte bine.
Nu! Nu este nici o problema dureaza si 2-3 ani pana ti se regleaza.Mai ales pe timpul iernii. Iti poarte venii de 2 ori pe luna sau sa iti vina intr-o zi si 3 zile sa nu iti mai vina si dupaaceea sa te tina 10 zile intra pe www.noifetele.ro si da lamenstruatie si altele ca sa afli mai multe
ok
bye bye
Bună.
Nici pe tine nu te înțelegi la felul cum ai scris!
Dacă vine la aceeași dată în fiecare lună nu este regulat.
Un ciclu menstrual regulat se consideră cel de 28 și chiar 30 de zile. Numeri din prima zi de sângerare până la prima zi de sângerare de la următorul ciclu. Dacă îți ies mereu 28-30 de zile se consideră regulat.
Ovulația este în funcție de menstră, fertilitatea maximă este atinsă între ziua a 14-a și a 16-a a ciclului de 28 de zile iar la cel de 30 între ziua a 13-a și a 17-a.
Problema nu este dacă ai un ciclu regulat ci dacă nu este regulat atunci pot fi probleme de natură hormonală, medicamentoasă, intervenție chirurgicală, etc.
Sper că acum ai înțeles ceva.
Pa, pa.
Fiecare femeie este diferita! Circula din "vorba-n vorba " destule mituri neadevarate si panicarde ca de exemplu :"ciclul menstrual al fiecarei femei este sau ar trebui sa fie de 28 zile ", "menstruatia ar trebui sa aiba loc in fiecare luna la orice femeie ", "fiecare femeie ar trebui sa ovuleze in fiecare ciclu menstrual ","daca o femeie are menstruatie ea nu este insarcinata ", " o femeie nu poate ovula sau ramane insarcinata in timpul menstruatiei "!
Astea sunt doar MITURI! si ca orice mit, nimic nu este adevarat, tocmai pentru aceea ca, noi, femeile, suntem diferite!
Daca ti-a venit de curand menstruatia, e ceva normal sa nu-ti vina regulat adica la 28 de zile. Ba chiar sa nu-ti mai vina o luna... Daca nu ti-a venit o luna, nu e neaparat sa iti vina luna viitoare mai mult.Asta depinde de organismul fiecareia.
Peste cativa ani o sa-ti vina regulat, la 28 de zile si atunci sa-ti poti calcula data.
Multa bafta!