| япончик a întrebat:

are vreon efect ca dimineata, pe corpul tau sa cada vreo 10-12 l de apa rece rece, din cite stiu este un sport asta, ziceti-mi daca stiti ceva va rog. Merssi mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CrazyTeenager a răspuns:

Cu siguranta te trezesti instant, un sport, nu cred, dar ar putea avea efecte benefice asupra organismului.

| япончик explică:

Dar incercati, prima data mi-a trebuit 10 minute sa prind curaj la asta, pentru ca era frig dar eu eram galeata de asupra mea si nu puteam face asta, cind am fucuto parca a trecut prin mine o sabie, din mine esea abur de parca mi-am turnat apa fierbinte, si dupa 10 secunde cin te stergi si revii la punctu tau de activitate, sincer simti efectul pozitiv

| scumpik99 a răspuns:

Nustiu asta dar eu iti spun un tratament care se face dimineata si seara care l-am auzit de la sora mea:
Dimineata:cald-rece, te speli de 20 de ori cu apa calda si de 20 de ori cu apa rece
Seara:rece-cald, te speli de 20 de ori cu apa rece si de 20 de ori cu apa calda
P.Sbig grine 20 de ori e valabil numai pentru cei care au cosuri, poti sa te speli doar de 10 oriwinking