Întrebare recomandată | Andrea23mot a întrebat:

As. avea nevoie de un răspuns..sunt insarcinata în 6 săptămânii dar trebuie sa ma operez la umăr sa scot tija care mia fost pusa în umăr acum 8 săptămânii. Medicul care ma operat mia spus ca tija nu poate rămâne în umăr pana la sfârșitul sarcinii… Am fost la ginecolog și l-am întrebat dacă ma pot Opera cu anestezie totala și a spus ca e ok. Va rog as avea nevoie și de alte păreri nu vreau sa pierd sarcina din cauza operației

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Operația nu o poți amâna, poate veni și o altă sarcină.
Una peste alta, mai cere sfatul altui medic ginecolog.
Sănătate!
Pa, pa.

| mgtow a răspuns:

Nu o vei pierde, de la umar pana la uter e cale lunga.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru mgtow):

Bună.
O anestezie generală "paralizează" tot corpul, indiferent de modul de administrare al anestezicului, faci afirmații nefondate, atenție!
Pa, pa.

| angemon500 a răspuns:

Nu, te risca. Tija o poti scoate si dupa nastere, mai important e copilu

| Andrea23mot explică:

Anestezie totala trebuie făcută nu locala am întrebat dacă se poate și mi s-a spus ca nu... La Sarcina nu as putea renunța pentru ca îmi doresc de ani de zile copil și nu mi sau dat prea multe șanse sa rămân insarcinata...