Spala vulva la exterior cu apa calda in care dizolvi 1-2 linguri de praf de bicarbonat de sodiu (cel folosit in bucatarie) fiindca alcalinizeaza zona si calmeaza mancarimile si usturimile.
Introdu ovulul numai seara la culcare, cand nu te mai dai jos din pat deloc, stand intinsa la orizontala (nici macar in fund), fiindca se scurge afara si nu ai rezolvat nimic.
Barbatul trebuie sa faca tratament concomitent cu tine, iar sexul este interzis pana la vindecarea completa a amandorura, ca sa nu va recontaminati.
Sanatate multa!
Anticoncepționalele n-au legătura. Du-te la alt ginecolog. Daca nu vezi nici o îmbunătățire inseamna ca ai nevoie de un consult neapărat.
Bună. Pentru mancarime și roșeata poți folosi pliculețe de tantum Rosa, le dizolvi în apa și te speli. Se prea poate ca în urma tratamentului cu antibiotc sa se fi produs un dezechilibru în flora vaginala, și asta produce disconfort și usturimi puternice. Poți folosi pentru asta ovule Viviflor, sunt foarte bune. Mie medicul pentru candida mi-a recomandat ovule zifex. ( acum tu vezi ce zice medicul tău, ca functionam diferit ca femei)
Dar cele de sus pliculețele de Tantum Rosa și ovulele viviflor le-am încercat la recomandarea medicului și au fost minunate.
Multă sănătate!
Va mulțumesc pentru sfaturi! Acum totul e mult mai bine, am avut și o rana in zona vulvei probabil datorita uscaciunii și mâncărimilor. Am luat ovule zifex, clotrimazol unguent și o pastila fluconazol. Ieri dimineață înainte sa schimb tratamentul cu acestea treaba era groaznica, abia puteam sta în șezut și de mers nu mai spun. La câteva ore după aplicarea unguentul a fost MULT mai bine, astăzi nu mai simt nici o usturime/mâncărime. Continui tratamentul pana la final, partenerul în aceleași timp cu mine. Vă mulțumesc încă o dată!
anonim_4396 întreabă:
CudiDaKid întreabă: