| Andreea_5194 a întrebat:

as avea o intrebare. Mi-am pus in minte sa sabesc pana in iunie 10 kilograme, si as avea nevoie de un regim potrivit deoarece am incercat mai multe si nici unu nu prea da rezultate. Nu sunt "grasa" dar as vrea sa ajung la macar 58 kg, acum am 68. Ma puteti ajuta? Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| AngieT a răspuns:

Aceiasi chestie o am si eu laughing ieri mi-am cumparat o bila de cauciuc ( ca cea de copii) suporta greutate foarte mare si poti topaii cu ea (lucreaza picioarele) sau poti face exercitii cu ea ( cauta pe google) big grin sau sari coarda ( daca esti mai silentioasa) asta ca efort fizic. Ca regim doar scoate acidulatele, prajelile si mancarurile grase :0 functioneaza! astept vesti :*