| Melissa20 a întrebat:

As avea o intrebare. Stie cineva niste exercitii pentru apropierea sanilor? Am gasit alternative pe net dar sunt pentru tonifiere si sani frumosi. Are efect si pentru ce vreau eu? Mersi'

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| c0okie a răspuns:

Tinctura de marar big grin
nu stiu nu am incercat
dar eu am o problema poate ma ajuta si pe mine cineva sad
am 16 ani si am o durere groaznica la sanul drept de 2 luni
devine enervanta durerea... nu pot sa mai suport nici hainele sad
durere premenstruala nu cred ca e.ma doare continuu` de 2 luni, nu inainte de menstruatie. am menstruatie de 5 ani si nu mi s-a mai intamplat.si nici cand imi cresteau nu ma durea asa sad m-am verificat de nodul ceva dar nu exista sad poate aparea peste ceva timp? sau nu se simte la mana? va rog raspundeti`mi si mie sad

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da.cunosc.trebuie un baiat si o fata.se apropie dezbracati unul de altul, se lipesc unul de altul si se saruta.baiatul ridica mainile in sus, ca doua cupe, si cuprinde sanii fetei, incepand sa-i mangaie si sa-i maseze usor.cand fetei ii vine sa se intinda, el o va ajuta si va veni aplecandu-se usor, peste ea.atunci sanii lor vor fi aproape lipiti.si nu numai sanii.deci are efect si pentru ce vrei tu.succes.