Din ce am citi, modificarile de presiune care au loc in spatele timpanelor, fac sa doara urechile.Presiunea aerului scade pe masura ce urcati si creste, pe masura ce coborati.De asta doare mai rau la coborare.Rugati pe cei de la check-in, sa va ofere cel mai bun loc pentru nevoile voastre, adica la mijlocul avionului, langa aripi.Mestecatul si inghititul(bomboana, guma)elimina presiunea.Cascati si inghititi, daca doriti sau suflati aer din plamani, tinandu-va de nas.
Mai citeste cate ceva pe GOOGLE, tastand cuvintele:durere+urechi+avion.
Draga mea e si normal sa ti se infunde urechile la decolare deoarece cam la toti li se infunda asta e presiunea din aer
nu mai iti fa griji si du-te cu familia ta in Turcia
DISTRACTIE PLACUTA!
FUNDITA?
Trebuie sa le zici parintilor ca nu poti sa mai suporti inca o durere foarte mare.Ei o sa te inteleaga. Poate o sa faca in asa fel sa luati alt mijloc de transport. :d fundita? :d
*Va rog sa ma scuzati pentru unele greseli gramaticale si de exprimare dar am scris in graba.
Buna este normal sa ti se infunde urechile la decolare
Dar daca nu suporti zgomotul niste castii pe ureche care auzi totul Incet tare adica mai nimic! Distractie Placuta
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri, cumva o sa rezist si anul asta, ma voi gandi numai la destinatie si voi supravietui! Am declarat raspunsul castigator, iar la ceilalti v-am dat voturi.