Parerea mea e ca stai bine. Mie ca baiat imi place sa... am pe ce pune mana! Fa asa un hambat si scazi sub 70, zic eu ca e suficient. Eu am peste 110, dar nu mi le dai.
Spor!
Da regim alimentar adecvat si sa faci macar 30 de min pe zi exercitii fizice si sa mergi cat mai mult pe jos! Succes.
Fara fainoase, fara dulciuri, fara prajeli.carne slaba, fructe legume.mergi pe jos pana la scoala si inapoi
Vreau sa dau jos 4-5 kg cat mai repede si sa nu ma infometez. Ce imi recomandati? De 2 saptamana am incercat sa fac in asa fel incat sa nu mananc m mult de 1400 de kcal/zi si sa nu mananc mai nimic dupa ora 7 seara.Se poate slabi asa? Am renuntat aproape de tot la cola, dulciuri, paine alba, prajeli iar mancarea tip fast-food am scos-o de tot din alimentatie.Carne mananc doar de pui si de peste.Beau si multa apa plata cel putin 2l/zi.In acest mod am dat jos 2 kg in acestea 2 saptamana.Cum as putea slabi m repede? Sa dau jos si restul de 5 kg in 2 saptamani dar sa mananc tot sanatos si sa nu imi distrug stomacul si sanatatea? Mentionez ca am 26 de ani, 1, 63 si 55 de kg.As vrea sa ajung din nou la 50 de kg aprox. greutatea care am avut-o constant pana acum acum 7 luni de zile.
Am renuntat o perioada la fitness si am mancat cam zilnic mancare tip fast food acestea sunt motivele care au dus la depunerea a catorva kg in plus iar acum doresc sa revin din nou la greutatea de dinainte.Am sa ma apuc cat de curand din nou si de fitness, se contruieste o sala f performanta la mine in zona si astept sa o termine, probabil ca mai dureaza cam o luna pana la deschidere si nu are rost pana atunci sa ma inscriu la alta sala, dar pana atunci vreau sa mai dau jos ceva din aceste kg in plus.Va multumesc si astept raspunsul d-voastra.
Intearca asta Pentru a reveni la greutatea de dinainte, ei recomanda combinarea unei alimentatii sanatoase cu o activitate fizica adecvata. Hrana zilnica ar trebui sa se bazeze pe fructe si legume, cereale si carne usoara, peste sau carne de pui. Dieta poate fi inceputa imediat, cu conditia ca mama sa manance si sa bea suficient pentru a nu periclita lactatia.
Pai daca nu ai timp de exercitii incearca sa nu mai mananci dupa ora 6 p. m..multe fructe si mai putina carne
Nu se poate fara exercitii fizice. Eu stiam ca omul a fost facut pentru asa ceva si ca are tolerantza foarte mare la efort. Eu nu zic sa mananci la regim, ba din contra, mananca sanatos si ai sa vezi ca daca faci si exercitii fizice nu o sa ai probleme. Ca mancare pot spune sa mananci cat mai multe fructe(dimineata un grapefruit), lactate(grija la brazeturi ca au multe calorii), legume proaspete, ton, somon, carne de pui, vita, paine cu secara, pastele sunt necesare si ele pentru carbohidrati si exclus prajeli, doar gratar si fiert. Lasa dulciurile si inlocuiestele cu cateva bucatele de ciocolata cu 75, 80% cacao in fiecare dimineata pentru ca in ciuda continutului de zahar, are un indice glicemic foarte mic(2) si contine si fibre.
Bea apa multa, abtine-te de la mancarea in exces, Nu manca seara mancaruri consistente, ia ceva usor un mar si incet incet o sa ajungi la greutatea dorita plus daca ziceai ca nu ai timp pentru exercitii. nu i nevoie de ore sa faci ceva efort, ajut o pe mama