| Axandra_Paula_1990 a întrebat:

Buna as avea si eu o intrebare. i-au orgametril de 3 zile deja pentru dereglarea ciclului mentrual.as vrea sa stiu daca cineva a mai luat orgametril pentru asa ceva.si daca i-a venit menstruatia si dupa cat timp.in timpul medicamentatiei sau dupa ce a terminat medicamentatia.multmesc frumos si astept raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

E practic imposibil sa ai menstra in timul tratamentului cu orgametril. Intreruperea tratamentului, dupa un anumit numar de zile stabilit de medic (minim 5, maxim 15) va duce la privarea uterului de progesteron si, in 2-5 zile de la intrerupere, se va declansa o falsa menstruatie.

| crsh a răspuns:

Si eu am luat orgametril dar mai bine nu luam mi-a dereglat ciclu. iti vine dupa ce termini tratamentul cu intarziere. si ciclul menstrual in urmatoarele luni este mai ciudat ori in vine mai repede ori mai tarziu dar mai bine ai consulta un ginecolog.

| Annamaria211001 a răspuns:

Buna! Am fost si eu la medic si la fel mi-a dat orgametril. 10 pastile pe luna pentru dereglare hormonala adica nu imi venea regulat ciclul menstrual si mi-a prescris aceste buline. Trebuia sa iau 3 luni acele pastile cate 10 pe luna asa cum am scris mai sus. Le-am luat dupa acele 10 pastilute imi venea si tot asa. Dupa acele 3 luni nu mi-a venit 3 luni apoi mi-a venit si dupa nu am mai avut pana in ziua de azi. Am fost la medic dar la fel mi-a spus sa iau orgametril. Acum vreau sa ma duc din nou fiindca ginecologul respectiv nu ma controlat doar mi-a facut un ecograf si un test de sarcina dupa care mi-a prescris bulinutele. Dar ma gandesc sa nu fie chist pe ovar sau ceva de genul asta fiindca ma si doare burtica acolo.