| iuliana_1925 a întrebat:

As avea si eu o intrebare.In ultimele 2 luni ma simt asa cam balonata si simt de parca as avea o bila deasupra de buric.Nu ma deranjeaza deloc, mama zice ca poate este si de la operatie fiindca m-am operat de apendicita acum o jum de an si ca poate au ramas cheaguri de sange etc.am facut ecografie si mi s-a spus ca nu am absolut nimic. Ce credeti ca pot avea?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| katala a răspuns:

Nu poate sa aiba nici o legatura cu apendicita. Sigur ai probleme (nu neparat mari) cu digestia; trebuie sa consulti un internist si apoi un nutritionist. Multa sanatate!

3 răspunsuri:
| tyana a răspuns:

E posibil sa ai ceva la stomac si ar fi bine ca medicul tau sa iti faca mai multe investigtii in acest sens. Pot fi probleme cu digestia si e nevoie de tratament.Depinde in ce momente ale zilei simti ca esti balonata, dupa ce mananci, inainte de masa sau mai mereu. Daca sunt probleme cu stomacul la ecograf nu aveau cum sa se vada toate astea.Mergi la medicul de familie si cere sa ti se faca mai multe investigatii.

| Romancutza a răspuns:

Poate ca esti chiar balonata daca la ecografie nu ti-a aparut nimica.

| iuliana_1925 explică:

Hm. nu stiu.Eu am si un medic de fam mai idiot. O data mi-a intarziat menstruatia si medicu` de fam intetiona ca sunt insarcinata si eu nici macar nu mi-am inceput viata sexuala! Da`nu stiu cum sa va spun am pus si 2 kg in plus! Chiar daca nu mananc o zi tot atatea kg am, eventual cu cateva sute de grame`n minus...